Sondaj:Cel mai erotic fruct

Stateam io la baie si-mi spalam impasibil cele 20 de caise pe care urmeaza a le manca azi cu netarmuita pofta si ma gandeam…”oare care o fi cu ADEVARAT cel mai erotic fruct??”

Drept pentru care am realizat un scurt sondaj printre amicii si prietenii mei obsedati si iata ce a iesit. (nu o sa zic cine ce a zis – decat ca DUDELE si CASTANA sunt ideile mele) O sa reproduc cat mai exact reactiile lor la intrebarea mea, CARE CONSIDERI CA ESTE CEL MAI EROTIC FRUCT, SI DE CE?

CASTANA, dar cat inca are TEPI pe ea. Cand nu a iesit din gaoace. Mi se pare destul de…sadica/masochista, atat cat sa poata deveni un instrument erotic arta.

Apoi ar putea fi…DUDELE. Alea dulci acrisoare ca la mine la tzara. Alea merg intinse asa, pe tot corpul, ca pateaza si sunt foarte maleabile. Si dusul de dupa, cel de 3 ore, ar putea fi misto.

CAISE/PIERSICI/NECTARINE – astea merg DOAR toate trei (fiind inrudite) si functioneaza pe principiul GHICITULUI – atingi o parte a corpului cu un fruct si persoana atinsa trebuie sa ghiceasca ce fruct a fost, din cele trei. Daca greseste de 3 ori… :D
mango
MANGO- deoarece este numit “fructul pasiunii” desi…nu se stie EXACT cum ai defini gustul.

LAMAIA – pentru…mmm…gust.

RODIA – adica “aia cu bobite ciudatele inconjurate de treaba aia gelationasa”. De ce? Pentru ca o pipai si se desface si te umezesti tot timpul pe degete. Si e rosie, asa…carnoasa. Si subiectul intervievat de mine a adaugat zicand “mmm…god damn it, ma duc imi cumpar una si o fut!”. Ahem.

CIREASA – pentru ca e rosie si te duce cu gandul la…clitoris. GOD, ce prieteni am! :))

BANANA, evident!, a zis intervievatul. “Gandeste-te ce ar putea sa se faca cu ea…nu cred ca e nevoie de schite!”

ANANASUL – pentru ca arata bine pe sanul femeilor… (Gizas)

ZMEURA – Pentru ca seamana a SFARC…

One thought on “Sondaj:Cel mai erotic fruct”

  1. hahahahah…cred ca chiar daca nu mi-ai fi spus cine a fost cu rodia, mi-as fi dat seama din gen o incercare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>