Targul hand made de la Green Hours – un succes rasunator!!!

Mai ales in prima zi in care a plouat si am numarat clientii pe degetele de la picior. Picioru` inghetat. De a trebuit sa ne retragem inauntru!
DAR, a fost PROFITABIL intr-un final, datorita:

[youtube r-giN1_EeAg&feature]

a) Aranjamentului pur si simplu SUPERB realizat de subsemnatul si al viziunii artistice inedite, deosebite si incontestabile al Anei + capritele care s-au transformat in reni ai lu` tata!
b) Faptului ca a doua zi ne-am asezat IDEAL de PRIMII la intrare!
c) Pentru ca am comunicat non-stop cu clientii, i-am batut la cap si la un moment dat ne-am pus zid in fata lor – nu plecati daca nu cumparati! Ieftin! Toate produsele – 250 de lei! :-”
d) Aranjamentului perfect.
e) Aranjamentului produselor.

Multumiri speciale in dezordine analfabetica vizitatorilor printre care s-au numarat: amici si prieteni/prietene de-ai/de-ale Anei si Florin si Anca, ultimii doi neputand sa reziste tentatiei de a vedea minunea pusa de noi la cale!
Anca a si cumparat!
Florin s-a minunat si a zis ca ii plac ATAT de mult incat nu se poate hotari ce sa cumpere, asa ca s-a decis sa faca comenzi speciale de TABLOURI! Pe BUNE!

[youtube G_LqVDz_CNs&feature]

A, si ca veni vorba de asta! Puteti face mega ultra comenzi SPECIALE de rame si tablouri and other…stuff…pe (moment publicitar!) www.PeteDeCuloare.Wordpress.com SI, de asemenea, daca doriti creatii proprii, pe Sindromu`lu`Goaga.ro. Adica siteu` asta.

Revenind. Am avut clienti de toate varstele – de la o fetita de 3-4 anisori care s-a agatat de-un ren si nu i-a mai dat drumu` pana nu l-au cumparat parintii (ne-a zis si o poezioara!), trecand prin tineri domni de 70 de ani care au cumparat sosete de lana “ca pe vremea lor”, plus fete cochete interesate sa fie si mai cochete, tip care a cumparat o caprita spunand ca “seamana cu cineva”, o rusoaica ce a achizitionat doi cerbi din LEMN DE COPAC NATURAL (cum glumeam io, sa-i fac sa zambeasca!) si pana la un ORB! Da, un ORB – primul om care a intrat in curte!
Da` nu i-a placut nimic.
Si a plecat. Pf. Asteptam vanzari (mai) solide de la el!
Damn.

Asa, poze si videoclipe!!!! In Joy!

[youtube nLpabc6zdzY&feature]

Si nu uitati!!!

Va iubesc pe toti, pe RAND!!! NU va inghesuiti, da!? :-”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>