De ce sa NU mergi la Vila Verde ( din Valea Doftanei )

Vila Verde, parea un loc o.k. de petrecut un weekend relaxa(n)t. Desi nitel scump (100 lei/camera dubla), am zis ca wtf? Sa merem acolo!

Un prieten a sunat sa faca rezervare pentru noi, intrucat n-am avut timp sa ma ocup personal.

A facut rezervare telefonica cu numita Ioana Manole, dupa care aceasta i-a cerut si o confirmare in scris, pe mail.

Colegul a trimis ceea ce i s-a cerut. “Urmare a convorbirii telefonice doresc sa rezerv o camera dubla pentru 11-12.09.2010 la pensiunea Verde din Valea Doftanei. Pentru orice alte informatii va stau la dispozitie si la tel 0723 XXXXX Aştept confirmarea. Cu respect.”

La O ZI diferenta, deci dupa ce rezervarea era CONFIRMATA TELEFONIC si mail-ul trimis, stimata doamna Ioana Manole trimite, sec, urmatorul mesaj “Din pacate toate camerele sunt rezervate la acest moment”.

Moment in care m-am iritat si i-am trimis un mail stimabilei in care i-am explicat care sunt optiunile dansei
1. Ori ne ofera camera rezervata ori
2. Voi face publica experienta neplacuta atat in presa cat si pe blog/Facebook/Twitter si autoritatile competente.

Raspunsul dumneaei a fost:
- Trebuia sa trimitem o suma de bani in prealabil, pentru a face rezervarea. (MENTIONEZ ca in aceeasi vila, in ACEEASI perioada, mai stau inca SASE (6) prieteni de-ai mei. NICIUNUIA NU I S-A CERUT in prealabil sa trimita vreo suma de bani, garantie!!!)
- Dumneaei are cabinet de avocatura si … nu inteleg ce a vrut sa zica cu asta…(!). “CRED” ca sunt liber sa povestesc oricui experiente neplacute…nu? :D
- Sa nu o mai amenint ca voi publica asa ceva. Huh? O.k….

Urmare a acestei experiente, am gasit cazare la Pensiunea Popas mai ieftin, cu 90 lei/noapte, in aceeasi zona si fara a trimite bani in avans.

Mentionez ca am oferit sansa d-nei Ioana Manole de a nu relata experienta neplacuta, in cazul in care imi va oferi camera REZERVATA deja.

Urmeaza sa relatez experienta avuta cu Vila Verde pe toate mediile posibile, ulterior, urmare a sfatului unui amic, sa merg si catre autoritati pentru cateva controale privind functionarea acestei entitati.

4 thoughts on “De ce sa NU mergi la Vila Verde ( din Valea Doftanei )”

  1. si daca pui protectia consumatorului pe capul ei crezi ca faci ceva?
    E o linie foarte subtire si duce intr-un dead end.
    Si totusi e prea mult sa duci totul intr-un proces civil, iar anpc isi pune in mare parte o frumoasa palma in cur

  2. Oau!

    Am patit exact acelasi lucru, anul acesta, in septembrie. Problema e ca pe noi nu ne-a mai anuntat din timp ca cele doua camere pe care credeam ca le-am rezervat nu mai sunt disponibile. :)

    Eram ferm convinsa ca nu e prima data cand se intampla asa ceva. Am scris si eu despre experienta mea negativa cu cei de la Vila Verde pe blog. Las link-ul mai jos:

    http://ikeritza.blogspot.ro/2015/09/evitati-pensiunea-vila-verde-din-valea.html

    O zi buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>